VI Міжнародна конференція
«Органічна переробка та збут»
Київ
вул. Богдана Хмельницького 17/52, 2-й поверх, Леонардо Хол
Цілі цьогорічної конференції
- зробити зріз ринку за результатами 2019 року,
- надати інформацію про технології виробництва органічних харчових продуктів,
- ознайомити учасників ринку зі змінами українського законодавства у сфері органічного виробництва,
- провести аналіз ланцюгів постачання та збуту готової харчової продукції,
- сприяти розвитку маркетингових навичок та можливостей: бізнес-комунікація, аналітика ринку органічної готової продукції тощо.
Мета – подальша консолідація органічного сектору
Завдання цьогорічної конференції
- Проаналізувати досягнення та проблеми органічного ринку, наявні ланцюги постачання та збуту готової харчової продукції - за результатами 2019 року.
- Ознайомити учасників ринку зі змінами українського законодавства у сфері органічного виробництва, з новими технологіями переробки продукції.
- Сприяти розвитку маркетингових навичок та можливостей.
Якщо ви
- виробник органічних харчових продуктів та шукаєте ефективну технологію;
- оператор органічного ринку та будуєте стратегію розвитку компанії;
- підприємство галузі харчової промисловості та потребуєте інновацій;
ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО – додаткові можливості та новий рівень для бізнесу
ОРГАНІЧНИЙ ПРОДУКТ – вища якість та додана вартість продукту користь та задоволення для споживача
Запрошуємо отримати цінну інформацію для розвитку вашого бізнесу.
Кількість місць обмежена, тож не зволікайте!
Програма
Оновлюється кожного дня
Під патронатом
Організатори
За підтримки
Спонсори
Генеральний спонсор
Виробник
мікродобрив
мікродобрив
Головний спонсор
Виробник
біопрепаратів
біопрепаратів
Спонсор
Виробник мікробних і ферментних препаратів
Спонсор
Команда консультантів у сфері органічного виробництва
Партнери
Інформаційні партнери