Перший міжнародний конгрес

«Органічна Україна 2017»

26–28 января

Головна зала

27 січня

9:00 реєстрація учасників

Міжнародна конференція

Органічне виробництво: супровід органічного виробництва

– від ідеї до успішного бізнесу



Головний партнер



Спікери


Олексій

Качковський

Директор НВО «Інститут органічного виробництва»


Андрій

Вдовиченко

Директор ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН України


Костянтин

Січной

керівник регіонального підрозділу ГС «Органічна Україна» у західному регіоні «Органічна Україна Захід»



Дмитро

Зубаха

Голова і співзасновник СОК «Київський»


Микола

Биков

Начальник відділу органічної сертифікації та технології СОК «Першого національного аграрного кооперативу»


Леонід

Фадєєв

Директор ТОВ «Спецелеватормельмаш»


Євгеній

Комаров

Заступник директора ПП «Граніт-Агро»



Олексій

Дон

Директор ФГ «Дон О.П.»


Олексій

Язиков

Директор ТОВ «Жива Нива»


Валентин

Обштир

Власник та директор ТОВ «Старий Порицьк» віце-президент ГС «Органічна Україна»


Олег

Шубрат

Директор і співзасновник TM «Small Fruit»



Валентина

Сабельникова

Засновник та керівник Комплексу «Organic Villa»


Костянтин

Корза

Засновник та керівник Комплексу «Organic Villa»


Микола

Мисник

Засновник та керівник ФГ «Золотий Пармен»


Євген

Мисник

Комерційний директор ФГ «Золотий Пармен»


Міжнародна конференція

27 січня


10:00 – 12:00


Системний підхід в органічному виробництві

Олексій Качковський, директор НВО «Інститут органічного виробництва»



Науковий підхід – один з ключових факторів успіху в органічному виробництві

Андрій Вдовиченко, директор ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН України



Шляхи покращення ґрунту при органічному виробництві

Микола Биков, начальник відділу супроводу органічної сертифікації та технології СОК «Перший національний аграрний кооператив»



Значення якісного посівного матеріалу в органічному виробництві

Леонід Фадєєв, директор ТОВ «Спецелеватормельмаш»




Комплексне органічне виробництво, що включає в себе насінництво, рослинництво та переробку – найбільш ефективний спосіб отримання максимального прибутку

Олег Максак, виконавчий директор бізнес-групи «Арніка»
Євген Комаров, заступник директора ПП «Граніт-Агро», Полтавська обл.



11:30 – 12:00

Перерва на каву



12:00 – 14:00

Успішні приклади ведення органічного виробництва в Україні



Бобові культури, як основа органічного рослинництва

Олексій Дон, директор ФГ «Дон О.П.», Вінницька область


Досвід застосування різних агротехнологій в органічному рослинництві

Олексій Язиков, директор ТОВ «Жива Нива», Житомирська обл.


Значення сучасних технології та контроль якості в органічному молочному тваринництві

Валентин Обштир, власник та директор ТОВ «Старий Порицьк» віце-президент ГС «Органічна Україна», Волинська обл.



14:00 – 15:00

Перерва на обід



15:00 – 17:00



Досвід ведення органічного ягідного бізнесу

Олег Шубрат, директор і співзасновник TM «Small Fruit»
Дмитро Зубаха, голова і співзасновник СОК «Київський»


Необхідність супроводу органічного виробництва в регіонах

Костянтин Січной, керівник регіонального підрозділу ГС «Органічна Україна» у західному регіоні «Органічна Україна Захід» , Рівненська обл.



Значення супроводу в створенні нових нетрадиційних підходів ведення органічного виробництва на прикладі тепличного бізнесу

Валентина Сабельнікова, Костянтин Корза, засновники та керівники Комплекс «Organic Villa», Черкаська обл.



Органічний яблуневий сад та яка є необхідність у його супроводі

Микола Мисник засновник та керівник ФГ «Золотий Пармен»
Євген Мисник, комерційний директор ФГ «Золотий Пармен», Чернігівська обл.



17:00 – 18:00

Підведення підсумків

Модератори паралельних конференцій та організатори


Модератор

Андрій Вдовиченко

Директор ДП «Дослідне господарство «Сквирське» ІАП НААН України

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: